woensdag 9 januari 2008

Uw ENERGIECERTIFICAAT en de overheid

WIST U DAT ER VANAF MAART 2008 VEEL OVERHEIDSGELD BESCHIKBAAR KOMT OM UW ENERGIELABEL TE VERBETEREN MET SUBSIDIES VAN DE OVERHEID?

VERHOOG DUS DE ENERGIEPRESTATIES VAN UW HUIS DOOR INVESTERINGEN TE DOEN DIE U EEN ENERGIEZUINIG HUIS BEZORGEN, GOED ZIJN VOOR HET MILIEU EN TEGEN DE KLIMAATVERANDERINGEN EN NATUURLIJK VOOR UW PORTEMONNEE!

De Europese Commissie heeft de regeling stimulering duurzame energie (SDE) goedgekeurd. In maart 2008 worden de subsidiebedragen en uitvoeringsregels gepubliceerd. De SDE is een zeer belangrijk instrument in het bereiken van de doelstelling van twintig procent duurzame energie in 2020. Daarmee wordt ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Ondernemers kunnen straks met financiële steun van het ministerie van Economische Zaken nieuwe projecten opzetten op het gebied van duurzame elektriciteit, groen gas en warmtekrachtkoppeling. Hiervoor wordt de komende 10 jaar een bedrag van ruim 2 miljard euro beschikbaar gesteld. Het is de bedoeling dat begin maart de ministeriële regelingen worden gepubliceerd.

Aldus het ministerie van EZ.

En u zult zien: dit gaat een stroom aan stimulansen opleveren om vele nieuwe toepassingen te ontwikkelen op het gebied van NIEUWE ENERGIE. En dat leidt dus alleen maar tot een versnelling van het tempo waarin nieuwe producten, energiezuinige producten, voor u als huizenbezitter beschikbaar komen.

En u begrijpt al waar ik naar toe wil: U kunt straks nog effectiever en sneller aan de slag om uw energie prestaties van uw woning te optimaliseren en op die manier een zeer zuinig energielabel bemachtigen.

En dat zorgt weer voor een forse stijging van de waarde van uw woning!

Lever dus niet in op uw wooncomfort, en bespaar ook nog eens energie!

De meest voor de hand liggende technologie voor 2008 is dan ZONNE-ENERGIE. Dit kan in veel processen gebruikt worden. Denk aan de eerste auto's op zonne energie die er al rijden, denk aan fabriekterreinen, maar denkt u in de eerste plaats maar eens aan uw woning!


Vraag vandaag nog het gratis rapport aan door u aan te melden op http://www.energielabeladviezen.nlte/ en kijk wat u allemaal kunt doen om uw huis energiezuiniger te maken en uw energieprestaties te verbeteren!


Jacob Huisman


Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman