donderdag 31 januari 2008

WIND-ENERGIE ONTWIKKELINGEN


OOK WIND-ENERGIE VOLOP IN AANTOCHT!

OOK NEDERLAND WORDT WAKKER ALS HET GAAT OM HET STIMULEREN VAN WIND-ENERGIE!

Dus waarom op deze winderige dag daar nog niet een bericht over?

Minister Cramer van Ruimte en Milieu verwacht dat Nederland de productie van windenergie kan verdubbelen. Zeker door de hoge olie- en gasprijzen wordt het steeds aantrekkelijker om windenergie te produceren.

En dat is ook wel hard nodig, want de EU heeft Nederland een norm van 14% opgelegd, als het gaat om de inzet van duurzame energie in 2020. En momenteel haalt Nederland slechts 2,5 procent van zijn energie uit hernieuwbare bronnen, zoals zonnepanelen, windmolens en gewassen voor biobrandstof.

Er gaat dus echt wat gebeuren de komende 10 jaar, alleen al op energiegebied zal er een ware revolutie plaatsvinden.

Want als zelfs de overheid in actie komt, onder druk van de EU, en vele miljoenen gaat uittrekken voor stimulering van nieuwe energie, dan kan u als huizenbezitter of als bedrijfspand eigenaar wel met uw armen over elkaar blijven zitten, maar dan mist u de boot!


Verdien volop geld door gebruik te maken van deze nieuwe energie, die u een optimaal energielabel cq. energiecertificaat gaan opleveren!


Dit wordt DE kans van uw leven om binnen enkele jaren volkomen Energie Onafhankelijk te worden! Schrijf u vandaag nog in op deze blog of op http://www.energielabeladviezen.nl/ en ontvang meteen 3 dikke rapporten met vele tips om energiezuinig te worden, energie te besparen en alle energie innovaties die er de komende jaren de markt zullen overspoelen!

En, by the way, wat een positieve impact zullen deze ontwikkelingen krijgen op Global Warming, Klimaatsverandering en milieuvervuiling!
Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman

WINDENERGIE ALS ENERGIELABEL UPGRADER

BINNENKORT OOK SUBSIDIES OP WINDENERGIE!

OOK WIND-ENERGIE IN DE STRIJD VOOR EEN BETER ENERGIELABEL!

Waar kunnen we het vandaag beter over hebben dan over wind energie?? Overal om ons heen is deze vorm van energie momenteel aanwezig! Wat een gratis energie!

Nu stormt het natuurlijk niet dagelijks zoals vandaag, maar waaien doet het in ons landje nagenoeg altijd, zeker aan de kust!

Dus is het een goede zaak dat ook deze nieuwe energiebron van overheidswege wordt gestimuleerd!

En natuurlijk ook hier weer een prachtkans om de waarde van uw woning te laten stijgen, om door middel van windenergie uw energiecertificaat voor uw woning te upgraden.

Kortom: maak van uw woning een energiecentrale door meerdere nieuwe energiebronnen naast elkaar te gebruiken!

En uiteraard geldt dit ook voor uw bedrijfspand! Zeker als het gaat om het toepassen van wind energie.

Jacob Huisman

Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman