donderdag 5 juni 2008

Bush en Balkenende bespreken handel en klimaatverandering

KLIMAATVERANDERING OP HOOG NIVEAU BESPROKEN TUSSEN AMERIKA EN NEDERLAND!

HOGE OLIEPRIJZEN EN KLIMAATVERANDERING GAAN HAND IN HAND!

De Amerikaanse president Bush en premier Balkenende hebben elkaar gesproken over onder andere klimaatverandering tijdens het bezoek van Balkenende aan de VS.

Bush verklaarde dat het zijn regering hard werkt aan maatregelen tegen klimaatverandering. En dat we snel moeten starten met nieuwe technologieën die ons onafhankelijk moeten maken van olie en aardgas.

En dan uiteraard niet zozeer omdat de VS bezorgt is over Global Warming, Klimaatverandering en Milieuvervuiling.

Nee, we weten wel beter....Amerika heeft nooit willen meewerken aan welke maatregel dan ook, terwijl ze tot voor kort de grootste vervuiler ter wereld waren.

Nee, we verkeren in de gelukkige omstandigheid dat de olieprijzen, benzineprijzen, dieselprijzen, kortom, de brandstofprijzen de pan uitrijzen.

En dat kon Bush er nu net nog even niet bij gebruiken, naast zijn kredietcrisis, in elkaar vallende dollar en stagnerende economie...

Dus het goede nieuws: opeens is het Amerika er alles aan gelegen om onafhankelijk te worden van die dure olie!

Maar dat de alternatieven zo mogelijk nog meer co2 uitstoten, dat maakt dan weer niet uit, dus daar houdt ieder paralel belang met ons van Energielabeladviezen helaas alweer op...

Want zoals u weet zijn wij niet zo'n voorstander van enorme stukken land met daarop gewassen bestemd voor biobrandstof.

Ten eerste omdat dit ten koste gaat van de productie van voedsel voor onze wereldbevolking. En voedsel is toch echt een basisbehoefte, meer nog dan biobrandstof, toch... ?

En ten tweede omdat de verbouw, oogst en verwerking tot biobrandstof nog meer co2 uilstoot genereert dan de productie van fossiele brandstoffen.

Conclusie: slechts ten dele goed nieuws, maar dus toch goed nieuws, want als wij de wereld nu methoden en innovaties kunnen aanbieden die EN onafhankelijk van olie en fossiele brandstoffen maken, EN ook nog eens een einde maken aan verdere Global Warming, Klimaatverandering, CO2 uitstoot en Milieuvervuiling, dan bereiken we toch wat we willen.

En dat kan vandaag al allemaal!

Door innovaties die er al zijn of zeer binnenkort komen, op het gebied van Brandstof besparing.

Of gewoonweg door de ZON te gebruiken als gratis energiebron voor de productie van al onze Energiebehoefte op deze aarde... Zie daarvoor www.zonnepanelenadvies.nl

WANNEER WORDT OOK DE NEDERLANDSE OVERHEID WAKKER EN GAAN ZE INZIEN HOE GOEDKOOP DUURZAME, SCHONE ENERGIE KAN ZIJN?
Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:
  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.