zaterdag 3 mei 2008

Shell stapt uit Brits Windproject

WILLEN DE ENERGIEBEDRIJVEN EN OLIEMAATSCHAPPIJEN WEL DUURZAAM ENERGIE OPWEKKEN?

SHELL STAPT UIT GROOT WINDENERGIE PROJECT!

Iedereen is er druk mee, het halen van de co2 reductie doelstellingen in de komende jaren. En vooral de overheden en de energiebedrijven doen alsof ze daar veel aan bijdragen.

Helaas viel dan vandaag mijn oog weer op een artikel uit de NRC, waarin dus staat dat Shell weer uit een groot Windmolenproject stapt. Naast het feit dat ze enkele jaren geleden ook hun zonne-energie bedrijf al hebben opgedoekt.

Het voorwendels is: herbeoordeling van projecten en investeringskeuzes.

En dat is natuurlijk een prachtige dekmantel om van alles mee te bedoelen. En misschien bedoelen ze gewoon wel dat ze gewoon niet duurzaam willen...

Van de overheden en hun energievrienden moeten we het dus niet hebben.

Laten wij maar zelf aan de slag gaan om, decentraal, onze eigen energiecentrales te bouwen. Met Windenergie, Windmolens, maar ook nieuwe innovatieve Zonnepanelen.

Op die manier kunnen we zelf iets doen aan duurzaam en verantwoord energiegebruik. Niet consuminderen, maar juist consumeren! Maar dan wel schoon, groen, en duurzaam.

Dus echt bijdragen in de strijd tegen Global Warming, Klimaatverandering en Milieuvervuiling.

Schrijf u daarom snel in via deze blog of via onze site www.energielabeladviezen.nl en kom als eerste te weten wat u vandaag en in de nabije toekomst al kan doen om zelf uw duurzame energie op te wekken!

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:

  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.


Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman