vrijdag 11 januari 2008

HET ENERGIELABEL VOOR UW WONING WORDT DANKZIJ DE OVERHEDEN STEEDS LUCRATIEVER VOOR U ALS WONINGBEZITTER!

WE WORDEN MOMENTEEL OVERSPOELD DOOR ORGANISATIES, MILIEUBEWEGINGEN EN OOK OVERHEDEN OM ENERGIE TE GAAN BESPAREN!

NEEM NU HET ENERGIELABEL VOOR UW HUIS.



TE BEGINNEN BIJ DE OVERHEDEN: ER WORDEN NORMEN OPGELEGD VOOR MAXIMALE CO2-UITSTOOT, EN ER IS ZELFS EEN HANDEL IN CO2-EMISSIE RECHTEN! DAARNAAST IS PER 2008 HET VERPLICHTE ENERGIECERTIFICAAT VOOR UW WONING INGEVOERD, BEDOELD OM UW HUIZEN ENERGIEZUINIGER TE MAKEN, OOK AL MET HET DOEL ENERGIE TE BESPAREN EN CO2-UITSTOOT TE VERMINDEREN, TEN EINDE EEN VERDERE KLIMAATVERANDERING TEGEN TE GAAN.


Veel protest en kritiek alom, de aloude zeurkousen hebben weer wat om over te zeuren. MAAR WAAROM ZIEN ZIJ DIT NIET ALS EEN GROTE KANS!


Want wat we vergeten waren te melden in de voorgaande alinea over de overheid: VANAF MAART KOMEN ER MILJOENEN SUBSIDIES VRIJ OM U TE STIMULEREN OVER TE STAPPEN OP NIEUWE ENERGIE, OM ZODOENDE UW HUIS ENERGIENEUTRAAL TE MAKEN! EN DAAR WORDT HET KLIMAAT BETER VAN, MAAR UW PORTEMONNEE OOK!

Dus wij spreken af: we laten de negatieve bromberen, die altijd wat te zeuren hebben en altijd overal de negatieve kant van zien, lekker hun gang gaan, ja we wensen hen zelfs veel succes daarbij!


WIJ GAAN INTUSSEN VERDER OM DE MAATREGELEN TE ZIEN ALS EEN MEGA KANS OM GELD TE VERDIENEN MET ENERGIE! Want er is genoeg te doen in en rond uw woning om energiezuinig bezig te zijn, en om zelfs geld te verdienen door zelf energie en elektriciteit om te wekken!

Vraag vandaag nog het GRATIS rapport aan waarin van alles staat over hoe u geld kunt verdienen met de huidige energie hype. Meldt u hiervoor aan http://www.energielabeladviezen.nl/.



Ten slotte nog even een bericht in dit kader over KERNENERGIE.









Vanouds zijn landen als Nederland en België erg terughoudend als het gaat om kerncentrales, terwijl dit toch zeker tegenwoordig erg veilige constructies zijn en het een ZEER SCHONE manier is om GROENE ENERGIE op te wekken. En dat is wel hard nodig, niet alleen vanwege dreigende olietekorten en de pan uit rijzende olie prijzen, maar ook om de co2-uitstoot drastisch te verminderen en klimaatsverandering tegen te gaan. Echter, de Britse regering heeft besloten tot de bouw van vijf tot tien nieuwe kerncentrales. Daarmee neemt Groot-Brittannië het voortouw in de discussie die elders in Europa ook in toenemende mate gevoerd wordt.


Het gaat dus de goede kant op, wellicht volgt Nederland nu toch op termijn ook. Al worden er bij ons voorlopig alleen nog maar nieuwe kolencentrales bijgebouwd.



Maar we hoeven het niet alleen te hebben van de kernenergie, ook WINDENERGIE is zeer kansrijk voor een land aan zee als Nederland en wordt ook al vrij veel toegepast.


En niet te vergeten ZONNE-ENERGIE! Ook op dit terrein zijn al toepassingen genoeg beschikbaar, ook voor uw woning! En dat zal alleen maar meer worden als er straks overheidsgeld beschikbaar komt!


MAAK HIER DUS GEBRUIK VAN EN LAAT DE WAARDE VAN UW WONING STIJGEN DOOR UW ENERGIELABEL DE BESTE STATUS TE GEVEN!

Jacob Huisman

Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman