zaterdag 5 juli 2008

verplicht Zonnepanelen kopen in Duitse stad

ZONNEPANELEN VERPLICHT IN DUITSE STAD MARBURG

WAAROM ZIET DUISTLAND HET GROTE BELANG VAN ZONNE-ENERGIE WEL IN EN NEDERLAND NIET??

Vanaf oktober moeten huizenbouwers bij ieder nieuw huis in de Hessische stad Marburg zonnepanelen op het dak monteren, bestemd voor verwarming van het huis of de opwekking van stroom.

Tenminste, dat zijn op dit moment de plannen.

Volgens het gemeentebestuur is de maatregel niet alleen om ecologische redenen noodzakelijk. Ze moet ook de burgers beschermen tegen de stijgende energiekosten. De bestuurders berekenden dat de eigenaren de vijfduizend euro die de zonne-installatie kost, er in 15 jaar gemakkelijk uithalen. Besparing van energie betekent een grotere onafhankelijkheid van energieconcerns, een belangrijk gegeven voor de overwegend linkse gemeenteraad. Iedereen die de regels overtreedt, hangt een boete van duizend euro boven het hoofd.

Volgens de burgemeester van Marburg moeten dergelijke experimenten gewaagd worden om de toekomstige energievoorziening onafhankelijk te maken van olie en gas. Dit groene denken heeft in Marburg een stevige basis. Een kwart van de bewoners is student, een derde is in dienst van de universiteit.

De ’zonneplicht’ geldt alleen voor nieuwbouwhuizen, voor huizen waarvan het dak ingrijpend wordt vernieuwd en huizen die een nieuwe verwarmingsinstallatie krijgen. Ook wie zijn huis met een aanbouw uitbreidt moet aan het voorschrift voldoen. Monumenten, en huizen met veel schaduw zijn uitgezonderd.

Tot zover het nieuws uit deze Duitse stad Marburg.

Dat zijn nog eens maatregelen die in ons buurland genomen worden!

Niet er eindeloos over discusseren maar ook gewoon besluiten om het te DOEN.

Wat ons betreft mag dit model in heel Nederland, Europa, ja over de hele wereld worden ingevoerd!

Want wat denkt u als we gebruik maken van de nieuwste Energie Innovaties die er op dit moment zijn of dit jaar nog komen?

Dan is de investering in zo'n dergelijke Groene Energiecentrale een investering in uw eigen Duurzame toekomst, en die van uw kinderen.

En uw verdient er nog geld mee ook, met uw eigen Groene Energiecentrale.

Wie wil dat nu niet.. ?

Wij van http://www.energielabeladviezen.nl/, http://www.zonnepanelenadvies.nl/ en http://www.windmolenadviezen.nl/ doen ons best dat aan Nederland en de rest van de wereld duidelijk te maken.

Maar dat niet alleen.

Wij stellen u ook in de gelegenheid zelf mee te bouwen aan deze toekomst, door u de beste kwaliteit Duurzame Energie opwekkers aan te bieden, en dat tegen de laagste prijs. Denkt u daarbij aan de nieuwe generatie Innovatieve Zonnepanelen en innovatieve windmolen voor thuisgebruik.

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:
  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.



Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman

was het Energielabel een groot succes het afgelopen half jaar?

ENERGIELABEL EEN HALF JAAR NA INVOERING, EEN REVOLUTIE OF FLOP?

HOE EEN KLEINE INVESTERING IN EEN ENERGIE PRESTATIE ADVIES U HONDERDEN PROCENTEN RENDEMENT KAN OPLEVEREN!

Inmiddels is het alweer iets meer dan een half jaar geleden dat het verplichte Energielabel cq. Energiecertificaat is ingevoerd.

Hoewel, verplicht zeg ik, maar zo verplicht is het helaas niet, wat wel de oorspronkelijke bedoeling was.

Even de cijfers, een half jaar na invoering van het energiecertificaat:

- Er zijn ruim 300.000 energielabels voor woningen verstrekt, waarvan slechts 66.000 aan koopwoningen

Hieruit blijkt dus duidelijk hoe weinig waarde er gehecht wordt aan het energiecertificaat.

En er wordt blijkbaar al helemaal niet ingezien dat het Energielabel ongekende kansen biedt om de waarde van uw woning of bedrijfspand fors te laten stijgen!

Zeker als u aan de aanvraag van een energielabel ook nog een EPA aanvraagt. Voor het geval u niet (meer) weet wat een EPA is: een Energie Prestatie Certificaat. Een vrijblijvend evaluatie en advies van de energiesituatie en mogelijkheden van uw huis of bedrijfspand.

En als u daarnaast ook nog eens samen met ons van www.energielabeladviezen en www.zonnepanelenadvies.nl en www.windmolenadviezen gaat bouwen aan uw eigen GROENE ENERGIECENTRALE, dan breekt het moment aan dat u geld gaat verdienen aan de opwekking van uw eigen groene en duurzame energie! Voor uzelf, uw auto en ook voor anderen.

Dat kan toch voor niemand een bezwaar zijn: in de eerste plaats zorgen dat u STOPT met uw bijdrage aan Global Warming, Milieuvervuiling en Klimaatverandering, en in de tweede plaats daar niet meer voor betalen dan nu, maar minder betalen.

Dus niet consuminderen maar consumeren! Want waarom energiebesparende maatregelen nemen als alle groene stroom die u zelf opwekt toch gratis is? Wat een prachtige combinatie toch: niet energiezuinig hoeven te zijn, en toch 100% duurzame energie gebruiken!

MAAR WAAROM DOET DAN NOG BIJNA NIEMAND DAT, MET NAME IN NEDERLAND??

Daar is maar 1 antwoord op: omdat de Familie dat tegenhoudt. En met de Familie met een hoofdletter bedoel ik de regerende machten over deze wereld en Nederland, waaronder de multinationals, de olieconcerns, en natuurlijk de Energiebedrijven.

Want die zijn o zo bang dat ze hun centrale greep gaan verliezen op de Energiemarkt, en daarmee dus hun greep op de in rekening te brengen tarieven. En hoe breng je de tarieven omhoog? Precies, door schaarste te creëren die er helemaal niet is.

Hoewel, er begint ook binnen de Familie een omslag te komen. Ook zij zien in dat de overstap naar Duurzame Energie niet meer te stuiten is, dus ook zij beginnen op diverse manieren geld te steken in Duurzame Energie. Want ja, als we dan toch over moeten naar Duurzame Energie, dan maar wel op een manier dat er geen macht wordt prijsgegeven.

Dus wordt er bijvoorbeeld gekeken naar Kernenergie, met alle megakosten en problemen van dien...

Of er wordt gekeken naar nog meer Windmolenparken, ook al met alle (al dan niet terechte) bezwaren en discussies.

Maar waarom kijken we niet naar de ZON als gratis bron van Energie! Meer Energie zelfs dan we met de hele wereld kunnen opmaken!

Ja, zelfs daar wordt naar sommige leden van de Familie al naar gekeken, om zo die goedkope zonne-energie tegen de oplopende energieprijzen te verkopen.

En dat is uiteraard hun goed recht. Echter, waarom zou u dat zelf ook niet kunnen, het opwekken van uw eigen zonne- en windenergie? Het is maar een tip...

Kijk hiervoor maar eens op www.zonnepanelenadvies.nl , http://www.energielabeladviezen.nl/ of www.windmolenadviezen.nl, of schrijf u hieronder in en ontvang 3 gratis Energie rapporten.

VERDIEN DUS GELD MET HET ENERGIELABEL EN DE BOUW VAN UW EIGEN GROENE ENERGIECENTRALE!

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:

  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.


Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman


Hasselt volledig op duurzame Energie

EEN STAD DIE VOLLEDIG OP GROENE, DUURZAME ENERGIE DRAAIT?

HASSELT BOUWDE EEN EIGEN GROENE ENERGIECENTRALE, U OOK?


Geen enkele bijdrage meer aan Global Warming, Milieuvervuiling en Klimaatverandering! Wanneer wordt Nederland wakker en gaat het voorbeeld van de buurlanden volgen??

De Belgische stad Hasselt heeft bekend gemaakt dat ze enkel nog groene stroom gebruikt. Hiermee reduceert de stad haar CO2-uitstoot tot nul!

En het goede nieuws is: het kost ze ook nog eens geen cent, sterker nog, het levert ze zelfs nog een klein beetje winst op!

Ziehier dus een prachtig voorbeeld van wat iedere burger, dorp, stad of provincie ook zelf kan realiseren!

Het stadsbestuur van Hasselt tracht al enige tijd zo groen mogelijk te opereren. Onder andere door op het dak van de centrale werkplaatsen tweeduizend zonnepanelen te plaatsen. Hiermee wordt 300.000 kilowatt geproduceerd. Het overschot aan stroom wat op zonnige dagen gerealiseerd wordt gaat worden doorverkocht aan andere bedrijven. Ook werd een tankstation op zonne-energie in gebruik genomen dat de vier elektrische mini-trucks en de elektrische stadsfiets van stroom voorziet.

Als stadsbestuur wordt zo'n 10 miljoen kilowattuur elektriciteit per jaar verbruikt, dus voor alle gemeentelijke gebouwen, stadsverlichting en zo meer. Tot nu had Hasselt een uitstoot van 3.500 ton CO2 per jaar. Dit is na de bouw van hun Groene Energiecentrale gereduceerd tot nul.

Levenslange garantie van je eigen Groene Energie, wie wil dat nu niet!

En het goede nieuws is: zeer binnenkort is het zelfs mogelijk om niet een klein beetje te verdienen aan uw eigen groene energie, maar is het zeer wel mogelijk om echt te gaan verdienen met uw eigen Groene Energiecentrale!

Want het voorbeeld van Hasselt is prachtig, en kan zelfs met de huidige technieken Zonnepanelen al rendement opleveren.

Maar wat denkt u als we hetzelfde trucje herhalen, alleen dan met de nieuwste Innovaties op het gebied van Groene Energie.

Dus met de meest innovatieve Zonnepanelen, die 80% goedkoper zijn dan de huidige, met hetzelfde rendement?

Of met zeer innovatieve kleine Windmolens c.q. windturbines voor thuisgebruik (nee, niet de grote aanbieders) waarmee u onder gunstige windomstandigheden meer stroom kan opwekken dan dat u zelf verbruikt.

En dan worden de alsmaar stijgende energieprijzen juist geen bedreiging maar een kans...

Het wordt de komende tijd allemaal mogelijk.

LAAT DE WAARDE VAN UW WONING (TIEN)DUIZENDEN EURO'S STIJGEN, DOOR HET BOUWEN VAN UW EIGEN GROENE ENERGIECENTRALE.

Kunt u zich nog een beter en hoger Energielabel cq Energiecertificaat voor uw woning of bedrijfspand wensen?

Maak het zelf allemaal mogelijk!

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:

  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.


Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman