zaterdag 8 maart 2008

WINDENERGIE VOOR UW EIGEN GEBRUIK!

HOE U MET WINDENERGIE GELD KUNT VERDIENEN MET UW EIGEN WINDMOLEN

UW EIGEN WINDMOLEN BIJ UW HUIS OF BEDRIJFSPAND MET KORTE TERUGVERDIENTIJD?

U hoort en ziet ongetwijfeld alle verhalen, discussies en ruzies als het gaat om windenergie.

De overheid gaat windenergie voortaan weer subsidiëeren maar bemoeit zich tegelijkertijd met allerlei lokale en provinciale discussies, als het gaat om windmolens, los of als windmolenpark.

Maar waarom daar ons blind op staren terwijl u zelf vandaag al aan de slag kan thuis en in uw bedrijf?

WACHT NIET OP DEZE AMBTENAREN MAAR MAAK VANDAAG UW EIGEN WINDENERGIE CENTRALE!

Zelf windenergie opwekken?

Mijn eigen windmolen of windturbine thuis of op de zaak?

Ja, dat leest u goed, en is vandaag allang mogelijk!

En u krijgt zelfs subsidie per kilowattuur die u met uw eigen windmolen opwekt.

Dus wat kan u de stijging van de energieprijzen straks nog schelen?

En wat maakt de waarde van uw Energielabel cq Energiecertificaat nog uit als u uw eigen stroom zelf opwekt in uw eigen Groene Energiecentrale?

Zeker als u in combinatie met andere Energie Innovaties zelf energie zult gaan leveren aan anderen! Zoals de nieuwste generatie Zonnepanelen, die u binnenkort met 90% korting kunt aanschaffen.

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande windenergie ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:

  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.

Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman


VLIEGTUIG OP ZONNE-ENERGIE?

ZONNE-ENERGIE VEROVERT DE WERELD IN RAP TEMPO!

MAAR EEN VLIEGTUIG OP ZONNEPANELEN, DAT ZAL TOCH NIET?

Het is geen nieuws dat zonne-energie steeds meer in de belangstelling staat wereldwijd. Zeker nu de ernst van de klimaatveranderingen begint door te dringen, wordt er op allerlei gebied gezocht naar innovaties voor duurzame energie, maar ook gewoon bestaande technieken toepassen op heel ons bestaan.

Een goed voorbeeld daarvan is een vliegtuig op zonne-energie. Wat zegt u? Nee, onmogelijk!

Ja, dat zullen we de komende jaren nog heel veel horen, want wij mensen houden toch zo graag vast aan oude patronen en gewoontes. Dus alles wat innovatief is zij we bang voor, want stel je voor dat er teveel verandert...

Maar in Amerika vliegt er inmiddels een prototype vliegtuig op zonne-energie rond, zie onderstaande uiteenzetting:

Het vliegtuig ten behoeve van de onderzoekafdeling van het Amerikaanse ministerie van defensie moet 5 jaar onafgebroken rond kunnen vliegen, zonder te tanken. Doel is om Vulture (zo heet het) dezelfde mogelijkheden te geven als een satelliet, zoals fotograferen boven een oorloggebied om vijanden te bespioneren of het verzorgen van communicatie om up-to-date informatie te ontvangen. Het voordeel van een vliegtuig is dat je dit beter kan positioneren en kan laten rondcirkelen boven een bepaald gebied.

Er zijn nog wel wat technische probleempjes te overwinnen: de Vulture moet namelijk een halve ton aan materialen kunnen dragen en de kracht van de wind kunnen weerstaan op een hoogte van 20 kilometer.

En daar komt het: Het vliegtuig zal gaan vliegen op zonne-energie. In tegenstelling tot de huidige onbemande toestellen zal de Vulture geen Amerikaanse vliegbasissen nodig hebben omdat hij volledig autonoom kan vliegen.

Nu is er, letterlijk, niets nieuws onder de zon: de NASA heeft een aantal jaar geleden al een prototype van een vliegtuig op zonne-energie getest, Helios genaamd. Deze presteerde goed. Om genoeg energie op te wekken via zonnepanelen moet het vliegtuig wel een flinke vleugelspan hebben.

Zie onderstaande video hoe Helios zijn testvlucht maakt!


Goed nieuws dat er steeds meer innovatieve toepassingen voor duurzame energie komen!

Allemaal stappen naar onafhankelijkheid van die nare olie, u weet wel, dat vervuilende goedje waar de hele wereld doorlopend ruzie om heeft, waardoor de prijzen maar blijven stijgen.

Maar gelukkig dat er wat bondgenoten zich hebben aangediend, namelijk Global Warming, Klimaatverandering en Milieuvervuiling.

Gelukkig?

Niet vanwege de gevolgen, maar wel vanwege de kansen die er daardoor ontstaan voor nieuwe, schone en duurzame energie. Ook de overheid draagt hier zelfs een steentje aan bij door het verplichte Energielabel dan wel Energiecertificaat in te voeren.

Alweer volop kansen! Maak zelf uw eigen EnergiePrestatieAdvies en ga aan de slag met groene energie, en bouw uw woning of bedrijfspand om in een Groene EnergieCentrale! Bijvoorbeeld met zonnepanelen, maar dan wel zonnepanelen met 90% korting, dat weet u...

Helemaal zelf voorzien in uw energiebehoefte, wat een feest!

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande energie ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:

  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.

Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman