vrijdag 8 februari 2008

VERDIEN DUIZENDEN EURO'S MET UW ENERGIECERTIFICAAT!

ENERGIELABEL ZORGT ERVOOR DAT UW HYPOTHEEKLASTEN MET 50% DALEN

HET GROTE VERSCHIL IN WOONLASTEN, AFHANKELIJK VAN UW ENERGIECERTIFICAAT!

Dat blijkt wel uit het feit dat het Nibud aan de normale budgetadviezen ook de Energielabelverkenner voor woningen toegevoegd heeft. Met een aantal eenvoudige vragen kan de gebruiker een indicatie krijgen van het label en de maandelijkse energierekening die daarbij hoort. Zo kan de huizenbezitter zelf ter indicatie uitrekenen bij welk Energielabel welke energiekosten horen.

Want het is een feit dat de Energiekosten een steeds groter deel van de begroting vormen. Voor u die onze blog en site dagelijks lezen is dat geen nieuws.

En u weet ook dat als u niets doet dat de komende 10 jaar uw energierekening onbetaalbaar zal worden!

Het Nibud raadt consumenten aan bij de keuze van een woning te kijken naar het energielabel cq energiecertificaat van het huis en de daarbij behorende energiekosten. Dit kan nu dus ook met het Persoonlijk Budgetadvies.

En daar laat het Nibud het niet bij. Want niet alleen het verwachte energieverbruik kan worden uitgerekend, nee, u kan ook uitrekenen wat het kost om de woning energiezuiniger te maken. U kunt zien met welke energiebesparende maatregelen uw energielabel gunstiger wordt, en wat de terugverdientijd en directe verdiensten van deze maatregelen zijn. Dit kan met de Energiemaatregelverkenner, die ook in dit budgetadvies is ingebouwd.

Want vergis u niet: uit berekeningen van het Nibud Persoonlijk Budgetadvies blijkt dat een gezin met twee kinderen in een rijtjeswoning van voor 1945 met energielabel F gemiddeld € 1.800 per jaar aan gas kwijt is. Als datzelfde gezin een energiezuinige woning met label B zou hebben, dan zouden ze maar € 800 aan energiekosten kwijt zijn. Uit dezelfde berekeningen van dit Persoonlijk Budgetadvies blijkt tevens dat de aanpassingen die het genoemde gezin zou moeten doen om van een woning met energielabel F een label B woning te maken, ze maximaal € 6.300,- kwijt zouden zijn. Dat betekent dus dat deze kosten na 8 jaar zijn terugverdiend.

En dat is dan op basis van gelijkblijvende Energietarieven. En vergeet u dat maar. Als u niets doet zult u flink achteruit gaan in besteedbaar inkomen.

Maar gelukkig hoeft u niet te blijven toekijken, want er is al genoeg te doen, en de komende jaren zult u versteld staan wat er allemaal mogelijk wordt voor u als huizenbezitter.

GRIJP HET ENERGIELABEL AAN ALS DE ULTIEME KANS OM DUIZENDEN EURO’S TE GAAN VERDIENEN MET UW WONING!

Want wat als uw terugverdientijd om is?

Precies, dan begint het feest pas! U gaat dan geld verdienen met uw eigen groene energiecentrale. Jawel, uw eigen woning…

En nog even, over die terugverdientijd…het Nibud houdt uiteraard alleen rekening met bestaande technieken om uw woning energiezuiniger te maken, en duurzame energie op te wekken.

Maar wat nu als er opeens nieuwe Energie Innovaties opduiken, die de huidige technieken in 1 klap waardeloos maken? En uw terugverdientijd opeens geen 8 jaar, maar nog maar 3 jaar is?

Conclusie: u gaat 2 vliegen in 1 klap slaan, want u gaat geld verdienen met uw eigen groene energiecentrale thuis, maar u levert ook een beslissende bijdrage in de strijd tegen Global Warming, Klimaatverandering en Milieuvervuiling!

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:
  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.

Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman


Energie Innovaties in zee

EEN ENERGIE EILAND VOOR DE NEDERLANDSE KUST ALS OPWEKKER VAN DUURZAME EN SCHONE ENERGIE?

EEN EILAND WAT ONS TEVENS BESCHERMEN MOET TEGEN DE GEVOLGEN VAN KLIMAATSVERANDERING, EN GLOBAL WARMING.


De Nederlandse overheid gaat dan toch eindelijk over de brug komen als het gaat om de stimulans van duurzame energie.

Dus niet meer alleen een eenzijdige maatregel in de vorm van het verplichte energielabel of energiecertificaat, maar ook maatregelen om daadwerkelijk iets te doen met nieuwe energie, door allerlei energie innovaties te stimuleren door middel van subsidies!


Het gaat dus de goede kant op! Neem nu het Energie Eiland wat Balkenende voor de Nederlandse kust wil hebben:

Premier Balkenende is enthousiast over de bouw van een multifunctioneel eiland voor de kust van Nederland. Door het creëren van verschil in waterstand zou daar met waterkracht elektriciteit kunnen worden opgewekt.

Maar niet alleen energie opwekken door waterkracht, maar ook allerlei andere vormen van nieuwe, duurzame en schone energie.

Want waait het op zee niet altijd? Precies, Windernergie!

En schijnt op een eiland ook niet veel vaker de zon? Jazeker! Zonne-energie dus!

En verder moet het eiland niet alleen gebruikt gaan worden voor het opwekken van duurzame energie, maar moet ook dienen als bescherming tegen de gevolgen van de klimaatsverandering. En laten we ook de recreatieve bestemming niet vergeten!

Balkenende wil nog dit jaar concrete plannen op tafel hebben voor het eiland.

Dit alles zei premier Balkenende gisteren tijdens een bijeenkomst van het Innovatieplatform in het Kurhaus in Scheveningen. Een platform wat onder leiding van hem zelf staat.

Zo ziet u maar, tijden veranderen! De kosten voor het winnen van land op water zijn de laatste jaren fors gedaald, terwijl de grondprijzen op land flink gestegen zijn. En de nog altijd hoge olieprijs is zeer gunstig voor dit soort plannen met alternatieve energie! (zie ook onze blogberichten van 2 en 4 januari 2008).

En niet in het minst: Global Warming en alles wat daarmee samenhangt heeft door de aandacht van Al Gore met zijn film An Inconvenient Truth, en andere films, een veel breder maatschappelijk draagvlak dan een aantal jaar geleden. Waardoor duurzame energie opeens hoog op de agenda van Europa staat.

Zodoende kunt u met subsidie van de overheid ook in uw woning aan de slag om straks volledig energie onafhankelijk te worden, en dan zal het u een worst wezen wat voor Energielabel uw woning heeft!


Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:
  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.

Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman