donderdag 27 maart 2008

Subsidie op zonne-energie? Wees er snel bij!

ENORME RUN OP SUBSIDIE ZONNE-ENERGIE!

HOE GROTE ENERGIEBEDRIJVEN TRACHTEN DE SUBSIDIE OP ZONNEPANELEN TE FRUSTREREN

Zoals u ongetwijfeld weet (of u moet 2 weken opgesloten hebben gezeten) is heel Nederland in rep en roer over Zonnepanelen, en dan in het bijzonder over de subsidie daarop.

Het goede nieuws is dat Nederlanders in de rij staan om Zonnepanelen te kopen, zij het met subsidie.

Het slechte nieuws is dat de Nederlandse overheid eigenlijk helemaal niet wil dat wij Nederlanders massaal overstappen op zonne-energie, en andere vormen van duurzame energie. En daarom hebben ze wat vrienden ingeschakeld...

Maar zult u zeggen, wat een onzin, er is toch weer een subsidieregeling, en het is toch zelfs zo dat Nederland in 2020 zelfs meer co2 reductie wil realiseren dan wat afgesproken is?

Ooit gehoord van het spreekwoord: veel geschreeuw en weinig wol?

Natuurlijk moeten de overheden dit soort dingen roepen, om een volkopstand in bedwang te houden. Want als we dan weer kunnen zien dat er op de Zuidpool weer een enorm brok ijs van maar liefst 400 vierkante kilometer zich losgemaakt heeft, dan begint zelfs bij de meest verharde vervuiler zijn geweten te knagen. En dat er toch iets gedaan moet worden tegen Klimaatverandering, Global Warming en Milieuvervuiling.

Want laten we eerlijk zijn: als u wilt dat iemand echt iets gaat doen wat u graag wilt, dan zorgt u toch dat diegene ruim baan krijgt om datgene te doen of bereiken?

Dus waarom dan een subsidieregeling die A. zeer ontoereikend is en B. dusdanig ingewikkeld is dat dit bijvoorbaat al ontmoedigend werkt?

Daabij komt dat de grote Energievrienden van onze overheid (nee, we noemen geen namen..) plotseling vlak voor 1 april massaal Zonnepanelen gaan aanbieden aan hun klanten, en ook nog eens zo bereidwillig zijn om te helpen bij het subsidietraject.

Wat aardig toch van deze Energiereuzen...

Maar denkt u nu echt dat de Energiebedrijven willen dat u groen en duurzaam uw eigen Energie gaat produceren?

Natuurlijk willen ze dat niet!

En daarom hebben ze besloten om mensen massaal te gaan helpen bij het verkrijgen van subsidie voor Zonnepanelen. Doel: een dusdanige verwarring veroorzaken bij SenterNovem dat er voorlopig niets komt van het daadwerkelijk verstrekken van subsidie.

Want ja, als er maar voor zo'n 7.000 huishoudens subsidie beschikbaar is en de Energiereuzen gooien een veelvoud daarvan aan aanvragen neer bij SenterNovem, dan begrijpt u wel wat er gebeurt...

En dan maar hopen dat ALS er dit jaar nog een tweede ronde subsidie komt, dat u niet opnieuw mag gaan indienen en mag hopen dat u bij de eerste selectie zit, voordat ook die pot weer op is.

Daarbij komt dat de zogenaamde voordelige paketten aan Zonnepanelen wat u kunt aanschaffen echt niet zo voordelig zijn als dat u denkt.

Maar goed, het is natuurlijk allemaal slechts ons vermoeden...

Lees alles wat u weten moet over Zonnepanelen, subsidies en nog veel meer in ons ebook, wat begin april zal uitkomen. Als u zich nu aanmeldt op onze website krijgt u automatisch bericht in uw mailbox als het te bestellen is.

Daarnaast doet de overheid natuurlijk nog op veel meer fronten haar best om te laten zien dat ze Nederlanders echt duurzaam willen laten worden. En daarom is er ook nog eens een verplicht Energielabel of wel Energiecertificaat ingevoerd voor woningen en bedrijfspanden.

Maar vervolgens geen enkele maatregel nemend om de overhandiging van een Energielabel bij verkoop of nieuwe verhuur verplicht te stellen en toe te zien op de naleving daarvan.

En ook de mensen niet de echte duurzame bronnen van Energie beschikbaar stellen door iedere Energie Innovatie stelselmatig tegen te houden.

Wij kunnen u verzekeren dat het doek wat dat betreft bijna valt!

Want vergist u zich niet: er is vandaag oneindig meer beschikbaar aan Nieuwe Energie Innovaties dan u ook maar vermoeden kan...

En dan zeker niet alleen op het gebied van Zonnepanelen en Zonne-energie, maar op velerlei gebied.

Lees daarvoor de diverse zeer interessante pagina's op www.energielabeladviezen.nl !

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:

  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.



Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman