vrijdag 1 februari 2008

WAAROM U GAAT VERDIENEN AAN ZONNE-ENERGIE

ZONNEPANELEN WORDEN WEER INTERESSANT MET SUBSIDIE!

VANAF HEDEN WORDT DE TOEPASSING VAN DUURZAME ENERGIE WEER GESUBSIDIEERD DOOR DE OVERHEID, EN NIET IN HET MINST DE ZONNE-ENERGIE. PRECIES, O.A. UW ZONNEPANELEN!

In 2006 werden subsidies op Zonne-energie nog rigoreus stilgezet, maar onder druk van de door de EU opgelegde duurzaamheidsnormen is de geldkraan weer opengedraaid voor het stimuleren van duurzame energie, en dan vooralsnog met name Zonne-Energie!

En dat is goed nieuws vinden wij, en wij hopen van harte dat de overheid nu ook garanties gaat geven dat de subsidies gedurende de terugverdien periode blijven gehandhaafd.

Want u krijgt de subsidie niet in eens bij de aanschaf, nee, u moet wel waarmaken dat u daadwerkeijk energie produceert uit het zonlicht, en zelfs uit het daglicht.

Voor overtollige stroom die aan het elektriciteitsnet wordt geleverd, krijgen mensen een bonus van 33 cent per kilowattuur. Met de huidige prijzen voor zonnepanelen betekent dit een terugverdientijd van tussen de 10 en 15 jaar.

Dat is dus mooi meegenomen, mits we maar zeker zijn DAT we die subsidie ook 15 jaar lang blijven ontvangen!

Aan de andere kant, denk vooral niet dat uw huidige energietarieven de komende 10 jaar ongewijzigd zullen blijven. Integendeel, deze zullen wellicht verdubbelen in die periode.

Dus zelfs als de overheid halverwege uw terugverdienperiode zou besluiten de subsidies af te schaffen, dan bent u nog een gelukkige bezitter van een huis of bedrijfspand. Want u bent immers in staat uw eigen Energie op te wekken, dus het laat u koud wat de energieprijzen verder gaan doen!

En niet te vergeten: u draagt op een waardige manier uw steentje bij in de strijd tegen Global Warming, Milieuvervuiling en Klimaatsverandering!

En nogmaals niet te vergeten: u bent genomineerd om de waarde van uw woning of bedrijfspand met tienduizenden euro's te laten stijgen!

O ja?

Jazeker, want u zult door toepassing van nieuwe energie een gunstig Energielabel krijgen, wellicht een A-label!

Moeten we nog meer uit de kast halen om u te overtuigen dat het VANDAAG tijd is om over te stappen op duurzame energie, zoals Zonne-Energie en Windenergie?

P.S.: wist u dat er nieuwe toepassingen op het gebied van Zonne-energie in de maak zijn, die vele malen goedkoper zijn dan de huidige toepassingen, waardoor uw terugverdientijd mbv de subsidies nog veel korter is?

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:
  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 2 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.
Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman