zaterdag 5 juli 2008

was het Energielabel een groot succes het afgelopen half jaar?

ENERGIELABEL EEN HALF JAAR NA INVOERING, EEN REVOLUTIE OF FLOP?

HOE EEN KLEINE INVESTERING IN EEN ENERGIE PRESTATIE ADVIES U HONDERDEN PROCENTEN RENDEMENT KAN OPLEVEREN!

Inmiddels is het alweer iets meer dan een half jaar geleden dat het verplichte Energielabel cq. Energiecertificaat is ingevoerd.

Hoewel, verplicht zeg ik, maar zo verplicht is het helaas niet, wat wel de oorspronkelijke bedoeling was.

Even de cijfers, een half jaar na invoering van het energiecertificaat:

- Er zijn ruim 300.000 energielabels voor woningen verstrekt, waarvan slechts 66.000 aan koopwoningen

Hieruit blijkt dus duidelijk hoe weinig waarde er gehecht wordt aan het energiecertificaat.

En er wordt blijkbaar al helemaal niet ingezien dat het Energielabel ongekende kansen biedt om de waarde van uw woning of bedrijfspand fors te laten stijgen!

Zeker als u aan de aanvraag van een energielabel ook nog een EPA aanvraagt. Voor het geval u niet (meer) weet wat een EPA is: een Energie Prestatie Certificaat. Een vrijblijvend evaluatie en advies van de energiesituatie en mogelijkheden van uw huis of bedrijfspand.

En als u daarnaast ook nog eens samen met ons van www.energielabeladviezen en www.zonnepanelenadvies.nl en www.windmolenadviezen gaat bouwen aan uw eigen GROENE ENERGIECENTRALE, dan breekt het moment aan dat u geld gaat verdienen aan de opwekking van uw eigen groene en duurzame energie! Voor uzelf, uw auto en ook voor anderen.

Dat kan toch voor niemand een bezwaar zijn: in de eerste plaats zorgen dat u STOPT met uw bijdrage aan Global Warming, Milieuvervuiling en Klimaatverandering, en in de tweede plaats daar niet meer voor betalen dan nu, maar minder betalen.

Dus niet consuminderen maar consumeren! Want waarom energiebesparende maatregelen nemen als alle groene stroom die u zelf opwekt toch gratis is? Wat een prachtige combinatie toch: niet energiezuinig hoeven te zijn, en toch 100% duurzame energie gebruiken!

MAAR WAAROM DOET DAN NOG BIJNA NIEMAND DAT, MET NAME IN NEDERLAND??

Daar is maar 1 antwoord op: omdat de Familie dat tegenhoudt. En met de Familie met een hoofdletter bedoel ik de regerende machten over deze wereld en Nederland, waaronder de multinationals, de olieconcerns, en natuurlijk de Energiebedrijven.

Want die zijn o zo bang dat ze hun centrale greep gaan verliezen op de Energiemarkt, en daarmee dus hun greep op de in rekening te brengen tarieven. En hoe breng je de tarieven omhoog? Precies, door schaarste te creƫren die er helemaal niet is.

Hoewel, er begint ook binnen de Familie een omslag te komen. Ook zij zien in dat de overstap naar Duurzame Energie niet meer te stuiten is, dus ook zij beginnen op diverse manieren geld te steken in Duurzame Energie. Want ja, als we dan toch over moeten naar Duurzame Energie, dan maar wel op een manier dat er geen macht wordt prijsgegeven.

Dus wordt er bijvoorbeeld gekeken naar Kernenergie, met alle megakosten en problemen van dien...

Of er wordt gekeken naar nog meer Windmolenparken, ook al met alle (al dan niet terechte) bezwaren en discussies.

Maar waarom kijken we niet naar de ZON als gratis bron van Energie! Meer Energie zelfs dan we met de hele wereld kunnen opmaken!

Ja, zelfs daar wordt naar sommige leden van de Familie al naar gekeken, om zo die goedkope zonne-energie tegen de oplopende energieprijzen te verkopen.

En dat is uiteraard hun goed recht. Echter, waarom zou u dat zelf ook niet kunnen, het opwekken van uw eigen zonne- en windenergie? Het is maar een tip...

Kijk hiervoor maar eens op www.zonnepanelenadvies.nl , http://www.energielabeladviezen.nl/ of www.windmolenadviezen.nl, of schrijf u hieronder in en ontvang 3 gratis Energie rapporten.

VERDIEN DUS GELD MET HET ENERGIELABEL EN DE BOUW VAN UW EIGEN GROENE ENERGIECENTRALE!

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:

  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.


Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman


1 opmerking:

Anoniem zei

Een heel mooi iniatief ben ik ook tegen gekomen op www.perfectlabel.nl Dat is pas een 'label' met duidelijke functie.

De kopers werden hier echt heel enthousiast van.