zaterdag 21 juni 2008

elektrische auto maakt een eind aan hoge brandstofrekening

MAXIMALE, OFWEL 100% BRANDSTOFBESPARING MET DE ELEKTRISCHE AUTO!

HET ECHTE GROENE, DUURZAME EN SCHONE AUTORIJDEN KOMT ERAAN!

Al jaren horen we van auto's op waterstof, lucht, elektriciteit.

Technieken die er al jaren zijn, alleen tot op heden nooit zijn toegepast.

Want aangezien de meeste landen leven van de opbrengsten uit olie en aardgas, zijn alle groene en duurzame initiatieven voor schoon autorijden en schoon andere energieopwekken angstvallig onder tafel gehouden door overheden met hun vrienden, de energiereuzen en oliemaatschappijen.

Laten we er maar een paar noemen, die voor Nederlanders en Belgen overbekend zijn: Shell, Nuon, Essent, Eneco en ga zo nog maar even door.

Ja maar zult u zeggen, de Energiebedrijven hebben toch tegenwoordig ook zulke leuke duurzame en groene initiatieven??

Ja, ze zullen wel moeten, wil er geen volksopstand losbreken...

Want laten we eerlijk zijn dames en heren: de burgerij, de bevolking dus, wil over het algemeen heel graag duurzaam en groen energie opwekken en verbruiken! Als het maar weinig kost. En als het zelfs kan iets oplevert...

Maar die mogelijkheid moet dan wel geboden worden door overheden en hun vrienden.

En dan bedoel ik niet het aanbieden van Zonnepanelen tegen woekerprijzen, en met een potje subsidie die binnen een maand leeg is.

Een belachelijke vertoning, waar het hele volk inmiddels dwars doorheen kijkt. En waarbij het maar de vraag is die dure Zonnepanelen ook wel echt leverbaar zijn. Of dat het slechts een ultieme poging was de huizebezitters af te houden van duurzame energie. Ja, dat kan ook nog, het is maar een idee...

Maar wat dan te zeggen van het plan voor de electrische auto, dat klinkt toch wel heel goed en groen!

Inderdaad, dat klinkt super groen, maar u mag als burger en autobezitter alsnog de hoofdprijs betalen voor het opladen van uw auto, geproduceerd uit grotendeels fossiele brandstoffen.

Het kan dus beter, schoner, milieubewuster en groener!

Even wat meer over die electrische auto. Een auto dus die rijdt onafhankelijk van oliecrisis, olieprijzen, dieselprijzen en benzineprijzen. Tenminste, als de stroom waarmee hij wordt opgeladen ook onafhankelijk van fossiele energie (zoals olie, aardgas en steenkolen) wordt opgewekt.

Het initiatief komt van een consortium van Essent, Electric Cars Europe en vastgoedontwikkelaar United Momentum Group met als doel: elektrisch rijden in een stroomversnelling brengen.

Elektrisch rijden is volgens de initiatiefnemers niet alleen schoner dan rijden op benzine of diesel, maar ook vier maal goedkoper met een kilometerprijs van 3 tot 5 cent. En als de elektriciteit wordt opgewekt met windmolens of zonnecellen dan is de emissie zelfs nul, aldus het enthousiaste consortium. Zij denken daarbij met name nog te bouwen grote Windmolenparken, zoals in de Noordzee.

En daar hebben we dan weer een meningsverschil met de visie van ons als Energielabeladviezen.

WANT, beste dames en heren, waarom zo veel moeite doen om kostbare Windmolenparken of Kerncentrales te bouwen, als we de Energie nagenoeg GRATIS kunnen betrekken van de ZON?

Want er zijn in snel tempo een aantal nieuwe technieken in aantocht die ervoor gaan zorgen dat Zonne-energie wel heel goedkoop wordt. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld Concentrated Solar Power en thin film Zonnepanelen.


Dus inderdaad: een geweldig initiatief die elektrische auto, mits op de juiste manier opgeladen. En dan kan uw droom verwezelijkt worden:

UW EIGEN GROENE ENERGIECENTRALE WAARMEE U 100% ONAFHANKELIJK WORDT VAN STIJGENDE ENERGIE- EN BRANDSTOFPRIJZEN!

Want dan heeft u het voor elkaar: een hoogste categorie Energielabel voor uw woning, en ook nog eens gratis, schoon en stil autorijden. 's Avonds en 's nachts opladen bij uw eigen GROENE Energiecentrale thuis, en rijden maar weer de volgende morgen!

Dus verdubbel de capaciteit van het wegennet maar, beste overheid, want uit het oogpunt van Global Warming, Klimaatverandering en Milieuvervuiling is er straks geen enkel bezwaar meer om nieuwe wegen bij te bouwen.

Wegen waar iedereen schoon en stil overheen kan glijden, zonder in de file te staan...

Binnen 3-5 jaar kan het zover zijn...

Helpt u mee om dit te bereiken door uzelf te laten horen?

Om u gedegen voor te bereiden op de bovenstaande ontwikkelingen vraagt u vandaag nog de drie gratis rapporten aan genaamd:

  1. Hoe u met het Energielabel en Energiecertificaat geld kunt verdienen en besparen.
  2. 12 Innovatieve manieren om uw energie- en brandstofrekening met 10-70% te verlagen.
  3. Het Olympische Waterzuiveringproject dat van zeewater en vervuild water massaal drinkwater maakt.


Energielabeladviezen is een initiatief van Evert Jan Beverwijk en Jacob Huisman


Geen opmerkingen: