woensdag 11 maart 2009

Zijn we er klaar voor: DE ELEKTRISCHE AUTO?

ZIJN WE TECHNOLOGISCH ECHT NOG NIET KLAAR VOOR GROOTSCHALIGE TOEPASSING ELEKTRISCHE AUTO?

HOE U LOS VAN HET BESTAANDE ELEKTRICITEITSNET VANDAAG AL KUNT BEGINNEN MET UW ELEKTRISCHE AUTO DUURZAAM OP TE LADEN TEGEN ZEER LAGE KOSTEN!

Vandaag las ik een bericht in De Pers dat iedereen het er zo'n beetje over eens is dat de elektrische auto niet meer te stuiten is. Maar van diverse ambtelijke zijden komen er negatieve klanken dat ons huidige elektriciteitsnet het niet aan zou kunnen om duizenden of Miljoenen auto's tegelijk op te laden.

En dat is nog waar ook...

Echter, gaan we ons weer overgeven aan miljardeninvesteringen van onze belastingcenten om het centraal (lees, door de overheid) geleidde energienet te renoveren, of gaan we als straat, wijk, familie of anderszins gewoon zelf aan de slag om in groepsverband zeer goedkoop en 100% duurzaam onze auto op te laden, en wat we dan nog aan stroom overhebben gewoon te gebruiken voor onze woningen of bedrijven?

Een indianenverhaal?

Welnee, wat dacht U van uw eigen carport in de wijk, waar u netjes iedere dag Uw auto kunt opladen tegen zeer geringe kosten?

Zeer geringe kosten, want u deelt deze centrale voorzieningen immers met uw omgeving. Die kosten bestaan uit een eenmalige investering in de carport, en de daarbij behorende 100% duurzame energie opwekkers, zoals Zonnepanelen, Windmolens en Bio-energie opwekkers.

Tja, dat geeft ook meteen een andere kijk op de investering in Zonnepanelen, want die is op zo'n manier wel heel snel terugverdiend... !

Lees het hele verhaal en hoe u daaraan mee kunt doen op http://www.freeenergynewsletter.nl/ Wees er wel snel bij want in 2009 beginnen we met een beperkte capaciteit!

Trouwens, wist u dat Zonnepanelen binnenkort ook veel Innovatiever, beter renderend en goedkoper gaan worden? Lees op uw gemak onze visie op de toekomst van Zonne-energie op http://www.freeenergycompany.nl/

Dat wordt Geld Verdienen in het crisisjaar 2009!

Wilt u op de hoogte blijven van alle mooie Duurzame Ontwikkelingen en hoe U daaraan kunt verdienen, schrijf u dan onderstaand vrijblijvend in, en ontvang meteen als dank gratis een drietal rapporten over Energiebesparing en Innovatieve Waterzuivering.

Geen opmerkingen: